avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua1 Un angajat care ocupa un post cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua1 Un angajat care ocupa un post cu studii medii poate ...

buna ziua1
Un angajat care ocupa un post cu studii medii poate beneficia de indemnizatie de doctorat?daca da , sau daca nu , va rog sa-mi indicati si baza legala.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 6 Octombrie 2021
Competenţa de a aprecia dacă pregătirea doctorală este utilă instituției publice în cadrul căreia își desfășoară activitatea acea persoana care are deţine titlul ştiinţific de doctor şi respectiv de a decide acordarea indemnizaţiei pentru titlul ştiinţific de doctor aparţine ordonatorului de credite.
nu contest acest lucru, dar aceasta persoana ocupa un post de studii medii, nu mi se pare normal sa i se acorde aceasta indemnizatie.Eu voiam baza legala.Multumesc
art.14 Legea 153/2017 pentru sectorul bugetar .

Pentru sectorul privat nu exista text de lege, decat ccm aplicabil sau reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor pentru titlul științific de doctor andyc25 andyc25 Buna ziua. In art. 14 din Legea nr 153/2017 se mentioneaza ca \"Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind doctoratul prof. prof. Buna ziua! Sunt profesor itinerant de sprijin, in invatamtul special, titular, cu doctoratul in domeniul sociologie, la Universitatea din Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Ce salariu prevede legislatia pentru cs cor 211310 zefirzefir zefirzefir Vreau sa particip la concurs pentru post de cercetator stiintific ,la un institut de cercetare bugetar, am fost la oficilul fortelor de munca unde mi a zis ca ... (vezi toată discuția)