avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu am primit acasa decizia de pensionare.Am depus ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu am primit acasa decizia de pensionare.Am depus dosarul de ...

Nu am primit acasa decizia de pensionare.Am depus dosarul de pensie pe 24.06.2021.In 14.09 2021 . Acasa am primit pensia si talonul de pensie.Decizia de pensionare nu am primit o.Avind nevoie de ingrijiri medicale m am prezentat la medic si mi sa spus ca nu mai sunt asigurat.M am prezentat la casa judeteana de asigurari de sanatate si mi s a spus ca imi trebuie decizia de pensie in original si copie.M am prezentat la casa judeteana de pensi si spun ca au trimiso.Eu nu am primito desi este 05.10.2021 .Ce pot sa fac sa ajung in posesia ei?Am nevoie de medicamente si ingrijiri medicale.Pentru asta trebuie sa fiu asigurat.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
Petre Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 5 Octombrie 2021
Solicitati in scris Casei de Pensii sa va elibereze o copie de pe decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire:figurez ca neasigurat in sistemul de sanatate dupa emiterea deciziei de pensionare ellamoise ellamoise Am primit decizia de pensionare in urma cu 1 luna. Am fost la medic pentru activarea cardului de sanatate si figurez ca neasigurata. Care este ... (vezi toată discuția)
Coasigurat 1958ssilviu 1958ssilviu buna seara ,sotul unei pensionare care nu are venituri este coasigurat ? (vezi toată discuția)
are dreptul un pensionar de a avea un coasigurat la sanatate? eu din nou eu din nou Cum se obtine aceasta calitate de coasigurat a sotului pensionar? Multumesc! (vezi toată discuția)