avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Se poate cere si ridica o adeverința de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Se poate cere si ridica o adeverința de venit de ...

Buna ziua!
Se poate cere si ridica o adeverința de venit de la Anaf in numele altei persoane?
(In numele tatălui meu, pentru bursa socială la facultate, in condițiile in care el nu este in țara).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 6 Octombrie 2021
Puteti solicita/ridica in baza unei procuri din partea tatalui dvs.
Stiti cumva cat costa si cat dureaza pana primesc procura din Italia?
Va multumesc pentru raspuns!
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara student Sorana29 Sorana29 Buna seara!Am si eu o nelamurile , va rog frumos ! Am absolvit liceul si am promovat examenul de bacalaureat. Am intentia de a da mai departe la facultate. Am ... (vezi toată discuția)
Scutire cass pe chirii daneliuc daneliuc am rezidenta in Italia si am asigurare medicala in Italia dovedita cu un card [tessera sanitaria]. Este aceasta documentul portabil cerut de ANAF prin ord ... (vezi toată discuția)
Buna - carte de identitate din strainatate MIha223 MIha223 Sant in malta de 4 ani si imi expira buletinul in ianuarie ..cum asi putea sa fac sa mil fac pt ca eu doar in aprilie pot sa plec acasa .... multumesc (vezi toată discuția)