avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... unde aflu despre pachetele de servicii medicale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

unde aflu despre pachetele de servicii medicale (stomatologice) gratuite / subventionate?

sunt m-ai nou pe acest forum asa ca daca gresesc cu ceva va rog sa ma scuzati.am cautat pe toate site-urile de specialitate ceva m-ai in detaliu despre pachetul de baza din contractul cadru al medicilor dar nu m-am lamurit de aceea vin aici si va intreb pe voi.doresc sa aflu ce servicii medicale(o lista ceva) de stomatologie sunt oferite gratuit s-au subventionat . mentionez ca sunt asigurat la casa OPSNAJ.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:50, 15 Ianuarie 2010
Intrati pe
[ link extern ] /
si gasiti tot ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista servicii medicale din pachetul de baza lbm lbm daca puteti sa ma ajutati , de unde as putea vizualiza lista cu serviciile medicale din pachetul de baza (cu tratamente medicale concrete, pe afectiuni). Am ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)
Tag-urile - o problema stringenta! elga50 elga50 Moderez o sectiune a forumului unde se posteaza cu precadere cateva subiecte. Utilizatorii care pun intrebarile sunt mai noi sau mai vechi, cei care raspund ... (vezi toată discuția)