avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema la impozit local
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema la impozit local

Buna seara
Am o problema la primarie cu impozitul, in rolul meu apare o suprafata de teren de 10000 mp la care platesc impozit dar nu am cunostinta de ea si primaria nu vrea sa-mi ofere mai multe informatii. Eu nu am inscris niciodata acea suprafata de teren si nici fizic nu o detin. Cum pot afla despre ce teren este vorba si cine este proprietarul terenului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:51, 10 Octombrie 2021
Am facut cereri pentru istoricul rolului si pentru o adeverinta din care sa reiasa nominal proprietatile din rol dar pana la acest moment nu au raspuns si au zis ca nici nu raspund. Ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2021
Catalin_32, utilizator
probabil ca e o incoerenta intre Consiliul Local, de care tine DITL si Primarie, de care tine Registrul Agricol. Eu as face asa: nu as plati impozitul aferent hectarului, apoi as cere un nou certificat fiscal (sa zicem la 31.12.2021). daca nu figurati cu datorii la 01.01.2022, sunteti in regula. autoritatile sa se descurce. asta daca nu vreti cumva sa va instapaniti pe terenul misterios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum va figura livada sau teren arabil la impozite si taxe ? cristiannegru cristiannegru - vreau sa declar un teren la Impozite si taxe - ce suprafata se declara ? cea din Titlul de proprietate/1991 ? sau cea de acum, gasita la masuratori, ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta din arabil in curti constructii Teodor V Teodor V Buna, seara. In 2004, dintr-o eroare, cadastristul a gresit categoria de folosinta a terenului din arabil in curti constructii, intabulandu-l ca teren cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)