avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare daca blocul are gigacalorimetru si toate apartamentele sunt egale ...

daca blocul are gigacalorimetru si toate apartamentele sunt egale si mai mult de 75% din locatari nu sunt de acord si am platit caldura mai putin decat cel cu repartitoare ce trebuie sa facem ?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 09:03, 8 Octombrie 2021
Cu ce nu sunt de acord 75% dintre locatari?
Instalarea de repartitoare de cost reprezinta o obligatie legala,neconditionata de dorinta proprietarilor
www.avocatnet.ro/articol_427...
Pentru ca repartitoarele sa fie eficiente este nevoie ca 80% dintre apartamente sa le monteze. Intro scara cu 19 apartamente nu se pot monta doar 2 repartitoare! E o problema de fizica!...
Repartitoarele nu sunt contoare de caldura!
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare costuri incalzire lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: O persoana lucreaza de dimineata pana seara. Problema este la incalzirea apartamentului. Blocul este ... (vezi toată discuția)
Contorizare pe apartament a consumului de energie termica buna ... hilda ion hilda ion Contorizare pe apartament a consumului de energie termica Buna ziua. Sunt proprietarul apartamentului unde locuiesc. Intr-o adunare generala asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)