avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in calitate de chirias al unui bloc pot ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in calitate de chirias al unui bloc pot solicita administratorului ...

Buna ziua,

in calitate de chirias al unui bloc pot solicita administratorului sa dea drumul la caldura in bloc? Temperatura pe timpul noptii este sub 10 grade, au fost mai mult de 3 nopti consecutiv. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:32, 8 Octombrie 2021
Puteti solicita presedintelui.
Asta daca s-a dat drumul la caldura in zona.
Trei zile consecutiv sub 10 grade pe timpul zilei,nu pe timp de noapte!E o diferență mare.
Da. De ieri în București au început probele la cald.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine autoritate si competenta decizionala
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Daca furnizorul de servicii a demarat furnizarea utilitatilor in sistem centralizat,presedintele de asociatie de proprietari poate adigura furnizarea agentului termic conditionat de hotararea majoritatii locatarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare agent termic - complex rezidential frozy_glance frozy_glance Buna ziua! Am inchiriat o garsoniera intr-un ansamblu rezidential privat. Acesta dispune de o centrala termica comuna si nu exista repartitoare in camere. ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc nicolaeanamaria nicolaeanamaria buna ziau.locuiesc intr-un bloc prevazut cu repartitoare.avem si robinet la subsol pt furnizarea agentului termic tinut sub cheie de administrator.pentru a ... (vezi toată discuția)
Furnizare energie termica de catre cet marielamariela marielamariela Buna ziua, M-ar interesa care sunt prevederile legale referitoare la inceperea energiei termice in sistemul centralizat. Eu stiam ca daca sunt 3 nopti ... (vezi toată discuția)