Buna ziua, am o intrebare as vrea sa primesc un raspuns concret de la un avocat care chiar stie, pentru ca pareri am auzit, impartite stanga si dreapta.
Am o societate SRL care presteaza servicii pe un cod caen anume. website-ul meu se numeste exemplu: "alabalaportocala.ro" firma mea are alta denumire. Totul bine si frumos dar intre timp am descoperit ca o societate mai veche decat a mea are aceeasi denumire ca website-ul meu. "ALA BALA PORTOCALA SRL". practic eu am cumparat acest domeniu de website care are denumirea societatii lor. ei presteaza aceleasi servicii pe acelasi cod CAEN. ei acum daca vor un site cu numele "alabalaportocala.ro" nu mai pot pentru ca este proprietatea societatii mele. Intrebarea este pot pati ceva? brand ul "alabalaportocala" nu este inregistrat la osim nici de catre mine nici de catre ei. daca merg eu sa il inregistrez primul le fac rau (nu doresc asta) pentru ca asa se numeste SRL-ul lor plus ca ma gandesc ca in acest caz i-as putea supara sa ma dea in judecata ca au firma mai veche. dar daca se duc ei la osim inaintea mea cred ca va trebui sa dau eu jos site ul? Eu asa am gandit logic ca un necunoscator in domeniul juridic, as vrea un avocat sa imi spuna daca lucrurile sunt mai simple sau eu gandesc prea complex? Multumesc frumos!
Este posibil ?
stanbogdan23
Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)