avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract Prestari Servicii - nume firma versus brand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract Prestari Servicii - nume firma versus brand

Buna ziua,

Am un contract de prestari servicii. Firma se numeste “Popescu SRL” iar brandul se numeste “ePop” (numele sunt fictive). Intrebarea mea este cum trec in contractul de prestari servicii si numele brandului? E cam ca situatia lui emag unde firma din spate se cheama Dante International.
La inceputul contractului sunt trecute partile. Ar fi o varianta sa trec “Popescu SRL”, cui, registru etc denumita in continuare si “ePop” ?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
bogdan_vbm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 08:34, 27 Noiembrie 2021
Dacă v-ați înregistrat brandul la OSIM da, e o variantă legală.


Emilika40 a scris:

Dacă v-ați înregistrat brandul la OSIM da, e o variantă legală.


Iar daca nu e inregistrat, pot folosi vreo formula prin care sa includ brandul, sau raman doar cu numele firmei?

Multumesc.
Nu-l puteți folosi în contracte dacă nu e înregistrat la OSIM. E ca și cum v-ați completa certificatul de naștere cu pixul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Despre folosirea denumirii de firma pe un produs al altei firme edia76 edia76 Buna ziua. Am si eu o problema la care as dori un raspuns, o eventuala sugestie... Firma noastra se numeste XXX SRL. La alta firma in vitrina apare un produs ... (vezi toată discuția)