avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt pensionar militar cu pensie anticipat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt pensionar militar cu pensie anticipat partiala. ...

Buna ziua. Sunt pensionar militar cu pensie anticipat partiala. La angajarea in alt loc de munca sunt obligata sa anunt ca sunt pensionara?
Cel mai recent răspuns: OanaLora , utilizator 10:47, 9 Octombrie 2021
Nu exista o astfel de obligativitate intr-un text de lege ... insa , angajatorii pot decide unilateral care sunt documentele de angajare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de venituri Elena Elena Elena Elena Buna ziua, Un cadru militar a trecut în rezervă, beneficiind de pensie de serviciu anticipata parțială conf. Art. 18 lit. B, din Lg. 223/2015. Vrea în ... (vezi toată discuția)
Buna seara.as dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu ... OanaLora OanaLora Buna seara.As dori sa stiu daca pot cumula pensia de serviciu anticipat partiala cu salariu la privat. Stiu ca legea 119/2010 spune ca pensiile de serviciu ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei militare de serviciu anticipata partial cu salariul de la privat cristika cristika Buna ziua, Rog respectuos de a-mi da un sfat fata de cele relatate mai jos: Pensia de serviciu anticipata partial , obtinuta conform art.18, lit.b din legea ... (vezi toată discuția)