avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ce drepturi are o sotie supravietuitoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ce drepturi are o sotie supravietuitoare asupra partajului ...

Buna ziua, ce drepturi are o sotie supravietuitoare asupra partajului defunctului dintr-o casatorie anterioara (cu imobil) care include si o fiica a defunctului si fosta sotie in viata ? Mentionez ca sentinta partajului era ca sotia din prima casatorie trebuie sa plateasca defunctului 13000 euro ,dar imediat dupa sentinta acesta a decedat si prima sotie nu a apucat sa plateassca. Ce trebuie sa faca in continuare ?
Defunctul era casatorit cu sotia supravietuitoare de 3 ani si locuiau in alta regiune a tarii fata de imobilul aflat in partaj din prima casatorie.
Defunctul mai avea un imobil mostenit de la parintii sai inaintea casatoriei cu ultima .Ce drepturi are sotia supravietuitoare fata de fiica defunctului din prima casatorie ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Marius978 , utilizator 16:52, 10 Octombrie 2021
ok,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie filipa filipa Buna seara! Cum poate intra fiica mea in posesia apartam. mostenit de la tatal sau, cat mai urgent. Este deschis procesul de succesiune impotriva sotiei ... (vezi toată discuția)
Succesiune;pensie alimentara ContSters7705 ContSters7705 -Care sunt drepturile succesorale ale copiilor (in cazul unui imobil) in situatia in care parintele natural a decedat ? Sotul ramas in viata, a avut un mariaj ... (vezi toată discuția)