avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, exista vreo lege anume prin care pot sa duc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, exista vreo lege anume prin care pot sa duc sotia/sotul ...

Buna ziua,
exista vreo lege anume prin care pot sa duc sotia/sotul in delegatie cand sunt delegat de la societatea la care lucrez pe o perioada mai lunga ? (> 60 de zile).
Cel mai recent răspuns: butcrysty , utilizator 10:55, 12 Octombrie 2021
Nu exista text de lege pentru problema supusa discutiei.
Ok . Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile delegatie sofia02 sofia02 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: firma la care lucrez trimite salariati in delegatie in Italia sau Germania pentru perioade mai ... (vezi toată discuția)
Delegatie in strainatate, pe perioada lunga andiszek andiszek buna ziua, sper ca am nimerit bine sectiunea. daca nu, imi cer scuze. am o problema mai ciudata si atipica. sunt administrator, asociat si angajat la o ... (vezi toată discuția)
Diferenta dpdv fiscal intre angajat delegat (delegatie) si angajat detasat (detasare) edyB edyB Buna ziua, As dori sa stiu care este diferenta (din punct de vedere al fiscalitatii) dintre statutul de Delegat si cel de Detasat. Ceea ce se intelege din ... (vezi toată discuția)