avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am rezolvat nimic ...

Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am rezolvat nimic și nici nimeni nu a dat un răspuns clar. Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul zicând : vin în 5 minute sa aduc banii și nu se mai întoarce. La ce fapta se încadrează? Nu cred ca voi faceți contract când va tundeti. Nu am toate datele clientului sa spui ca deplâng plângere civila. Chiar nu se poate face nimic? Nimeni nicăieri nu știe răspunsul. În tara asta chiar e bătaie de joc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:45, 8 Octombrie 2021
Eu zic ca puteti face plangere la Politie pentru inselaciune.
Si le puteti pune la dispozitie imaginile de pe camere pentru identificare, asta daca aveti camere...

Daca nu va ajuta nici politia... data viitoare nu l mai lasati sa plece si chemati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul ... adinikka adinikka Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul zicând : vin în 5 minute sa aduc banii și nu se mai întoarce. La ce fapta se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare! lucrez in domeniul vanzarilor mai ... Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Am o intrebare! Lucrez in domeniul vanzarilor mai exact la o casa de pariuri! Am avut neplacerea ca doi clienti de etnie roma sa ma pacaleasca ... (vezi toată discuția)
Am pierdut la o farmacie suma de 500 lei, dar farmacistele și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații. pot suna la poliție să caute făptașul în filmări? Mario alexandru Mario alexandru Buna ziua ieri am pierdut la o farmacie suma de 500 lei am fost cu frumosul înapoi de unde am pierdut banii am întrebat farmacistele și bodyguard ul dacă ... (vezi toată discuția)