avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o intrebare! Lucrez in domeniul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o intrebare! Lucrez in domeniul vanzarilor mai ...

Buna ziua! Am o intrebare! Lucrez in domeniul vanzarilor mai exact la o casa de pariuri! Am avut neplacerea ca doi clienti de etnie roma sa ma pacaleasca intr-un fel sau altul deoarece le-am dat mai mult cu 400 de lei, desi aveau o plata de doar 300, eu le-am dat 700 lei. Nu stiu cum au facut dar m-au invartit! Am anuntat compania s-au uitat pe camere au vazut ceea ce am explicat si eu aici , dar mi-au spus ca vina este a mea, acces la camere legal nu am voie sa vad cat nici daca depun plangere la politie nu rezolv nimic si trebuie sa pun banii din buzunarul meu pentru ca vina este doar a mea, asta mi-a spus directorul regional! Intrebarea este, clientul respectiv desi el avea o plata de 300 lei si eu i-am dat 700 nu era normal sa inapoieze restul de bani daca ar fi observat, sau pe baza camerelor nu trebuie sa inapoieze banii? Adica nu se incadreaza la insusirea unui bun fara drept?Si de ce nu pot am acces la camere?
Cel mai recent răspuns: Exorcitus68 , utilizator 16:28, 2 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Din punctul meu de vedere este înșelăciune. Faceți plângere penală urgent, și solicitați obținerea probelor video.
Cu stimă.

Sebastian Simon a scris:

Bună ziua!
Din punctul meu de vedere este înșelăciune. Faceți plângere penală urgent, și solicitați obținerea probelor video.
Cu stimă.

Cu toata stima va multumeac mult, domnule Sebastian!
Daca imi mai puteti acorda 2 minute,ati putea sa imi spuneti, va rog, cum pot sa incep demararile ? Merg la politie sa spun ca doresc sa deun o plangere penala pentru inselaciune asupra x ,y ? La care sa atasez probele video? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt: un cetățean mi-a cerut telefonul pe motiv că vrea să dea un apel și apoi n-a mai vrut să mi-l restituie. am în el poze cu acte și documente, îmi poate folosi datele din buletin la ceva? AlexandruF21 AlexandruF21 Salut! Aseara, in jurul orelor 20.00, am fost oprit de un om de etnie roma in jur de 20 de ani, dupa ce initial mi-a cerut telefonul l-a cerut pe motiv ca vrea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un client agresiv Cami_Mutascu Cami_Mutascu Sunt angajata a casei de pariuri Public Bet.firma are contrat cu o alta care asigura paza.doar ca de la un timp am probleme cu un client pentru ca i-am pus ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune MikaelBeniamin MikaelBeniamin Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o ... (vezi toată discuția)