avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecătorul de drepturi și libertăți poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecătorul de drepturi și libertăți poate redeschide un ...

Judecătorul de drepturi și libertăți poate redeschide un dosar penal clasat dacă se constată că nu s au depus toate diligentele necesare rezolvării? Mai exact 90 la sută nu s a făcut nimic așteptându se termenul prescripție.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costel5 , utilizator 15:00, 10 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles. Trebuie sesizat organul ierarhic superior. In speță procurorul șef al P. D.p.l. Tribunal.
Va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU BUna seara ! Se poate redeschide un dosar penal solutionat prin NUP deoarece fapta nu se regaseste in Codul penal . Am depus contestatie la procurorul ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală maxcri maxcri Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă. în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara art 355 cpp neculaighionea neculaighionea cand un procuror de la o instanta superioara(tribunal) emite ordonanta prin care claseazacauza si trimite la un parchet inferior(competent, jud) pentru ... (vezi toată discuția)