avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Defaimare! Fosta sotie, foloseste in adresarile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Defaimare! Fosta sotie, foloseste in adresarile directe, in scris ...

Defaimare! Fosta sotie, foloseste in adresarile directe, in scris si prin conversatii telefonice, adjective nu tocmai magulitoare , fata de mine. Imi spune ca sunt prost, ca sunt dus, ca am fost violent cu ea, cu mama ei si cu copilul ei. Mentionez ca nu exista nimic dovedit in instanta , ca nu a existat vreo urmarire penala in care sa fi fost implicat, doar o plangere la politie, care s a dovedit a fi neveridica si careia nu i s a dat curs. In privinta injuriilor, pot dovedi modul ei de adresabilitate fata de mine. Asadar, doresc sa va intreb daca exista sanse sa o pot actiona in judecata pt actiunile de defaimare , si, daca pot castiga si astfel bloca tipul de comportament? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:46, 9 Octombrie 2021
Nu. Din cate inteleg eu, nu este vorba despre defaimare, ci despre lipsa de respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare si amenintare cu vatamare corporala ContSters377437 ContSters377437 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unui aspect. Un barbat m-a defaimat, spunand anumite lucruri de natura sexuala extrem de rusinoase si ... (vezi toată discuția)
Exista sansa sa pierd acest proces? Rmg99 Rmg99 Am dat in judecata pe tatal fostei mele iubite pentru defaimare, am scris la motive de fapt ce s-a intamplat, ca mi-a iesit in cale in plina strada si mi-a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)