avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Acum câteva luni am cumpărat termopane de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Acum câteva luni am cumpărat termopane de la o firma, ...

Buna ziua,
Acum câteva luni am cumpărat termopane de la o firma, acestea au fost mai mici decât era prevazut on contract fapt ce l am observat dupa câteva zile, eu as vrea sa mi se returneze banii dar sa rămân și cu geamurile și ușile, fara sa mai achit eu ceva, este posibil?
Cel mai recent răspuns: Gabigabi67 , utilizator 13:58, 9 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica MariaAlexandrescu MariaAlexandrescu Buna ziua, Am o curiozitate si m-as bucura daca ar putea sa ma ajute cineva...Acum 2 luni am cumparat un apartament in Bucuresti, dar nu m-am apucat de ... (vezi toată discuția)
Marfa retur si plata dupa 30 de zile-este legal? emilia-gabriela emilia-gabriela Buna ziua, Acum o saptamana am achizitionat cu banii jos un produs de la o firma cu vanzare on-line. Am facut comanda telefonic si m-am dus personal sa ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)