avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am doi copiii cu autism grad grav. Pot infiinta un PFA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am doi copiii cu autism grad grav. Pot infiinta un PFA in numele ...

Am doi copiii cu autism grad grav. Pot infiinta un PFA in numele meu, ca sa pot deconta banii necesari unui insotitor la scoala din declaratiile 230 ( stranse in cadrul unei asociatii).
Greu se gaseste un insotitor, care ar putea face un contract sau sa dea factura.
Pot eu ca mama sa infintez un PFA ?
Daca da, ma puteti ajuta in acest demers.
antheeariesch@gmail.com

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ce articol din codul familiei stipulează obligativitatea ... natasav natasav Bună ziua, ce articol din codul familiei stipulează obligativitatea întreținerii copiilor de către parinti și a părinților de către copii atunci când ... (vezi toată discuția)
asociație de părinți MariT-2022 MariT-2022 Bună ziua! Am și eu o întrebare dacă puteți să mă ajutați. Cum trebuie sa procedez daca am înființat o asociație de părinți pentru a putea face un ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)