avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Nu vreau sa înțelegeți greșit, nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Nu vreau sa înțelegeți greșit, nu vreau sa ma ...

Bună ziua,
Nu vreau sa înțelegeți greșit, nu vreau sa ma sustrag de la plata utilităților însă vreau ca totul sa fie legal.
Asociația de proprietari nu are contract cu apa canal, de ce???? Nu ma interesează. Astfel factura este emisa între apa canal și dezvoltator.
1. Este corect sa achit, eu ca proprietar o factura ce nu aparține Asociației?.
2. Legea permite sa achit restul de întreținere iar cheltuiala cu apa canal, nu? Au dreptul sa aplice penalizări?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:04, 12 Octombrie 2021
Când a-ți devenit Asociație de proprietari toate contractele cu furnizorii se incheie pe Asociația de proprietari . In cazul in care Asociația amână încheierea noilor contracte aceste v-0r fi îndeplinite de dezvoltator , care in caz de neplată a facturilor poate să aplice o penalizare mai mare decât Asociaților de proprietari .Este posibil ca și furnizorii să aplice penalizări mai mari intru-cât este vorba de o firmă de construcții care pană la momentul predării plătește penalizările pe S.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati intretinere adipir adipir Buna ziua ! va rog daca doreste cineva sa posteze un programel excel , sau in alta forma privind calculul penalitatilor pentru apa rece si canal-meteorica ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment, fondul de reparatii si penalizarile elenadove elenadove buna ziua, am o probelma in ceea ce priveste acest fond;am citit undeva ca nu mai este obligatoriu;ma puteti ajuta cu art din lege unde spune acest ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari subcontractant al altei asociatii de proprietari valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, este legal ca o asociatie de proprietari care are contract cu Apa Canal sa refactureze consumul de apa catre o alta Asociatie de Proprietari din ... (vezi toată discuția)