avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La biroul rutier al unei poliții municipale,s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La biroul rutier al unei poliții municipale,s-a făcut o plîngere ...

La biroul rutier al unei poliții municipale,s-a făcut o plîngere mincinoasă împotriva mea.Cum pot să mă îndrept împotriva acelei persoane care a făcut această plîngere?
Cel mai recent răspuns: radinschipaul , utilizator 09:33, 11 Octombrie 2021
Cine a constatat ca e minicinoasa?
Raportul Poliției rutiere,care a constatat că nu mașina subsemnatului a lovit mașina reclamantului.Reclamatia nu s-a bazat pe o probă concretă,ci pe o presupunere a reclamantului.
O presupunere mincinoasă ?
Reiterez: Cînd o persoană te acuză în scris în fața unei autorități că ai săvârșit o faptă,care ulterior se constată că n-ai avut nici o legătură cu acea faptă,prin ce acțiune te poți îndrepta împotriva ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala martori mincinosi coca1955 coca1955 buna ziua sunt intr-un proces cu sora mea pentru succesiune ca rezervatar in linie dreapta am cerut sa probeze pretul platit mamei pe imobil ea nu a avut ... (vezi toată discuția)
Tamponare cu masina politiei 501 501 In data de 2 iulie in jurul orei 9 dimineata, ma indreptam spre Timisoara, pe DN6, cand din spate m-a lovit masina politiei in timp ce viram spre stanga si ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)