avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Daca printr-o hotarare a AG s-a trecut la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Daca printr-o hotarare a AG s-a trecut la pausal ...

Buna seara! Daca printr-o hotarare a AG s-a trecut la pausal pt apa in 2018, din cauza "pierderilor" mari, iar eu impreuna cu alti proprietari doresc acum sa imi montez apometre radio, ma poate impiedica cineva? Din cate stiu legea prevede contorizarea apei daca exista apometre ok dpdv metrologic, fara a se specifica exceptii (hotarare AG)
Cel mai recent răspuns: Adm7356 , utilizator 07:26, 11 Octombrie 2021
Conform disp in vigoare aparatele individuale de contorizat utilitati pot fi luate in evidenta in cazul in care 80% dintre proprietari accepta instalarea acestora
Imi puteti spune va rog ce dispozitii?

ynocentta a scris:

Conform disp in vigoare aparatele individuale de contorizat utilitati pot fi luate in evidenta in cazul in care 80% dintre proprietari accepta instalarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre cu / fara citire radio florinapopa florinapopa Buna ziua In blocul in care locuiesc au fost schimbate apometrele in majoritatea apartamentelor. Eu, deocamdata, din motive tehnice, nu am facut-o, am ... (vezi toată discuția)
Copiii sunt scutiti la plata intrtinerii? vasicom2000@gmail.com vasicom2000@gmail.com Copii, sunt scutiti la plata intrtinerii? Daca am refuzat montare de contoare radio, este normal trecere la pausal? (vezi toată discuția)
Legislație contorizare ar/ac la asociațiile de proprietari dv105v dv105v Bună ziua, Știu că s-au mai discutat subiecte referitoare la contorizare apei la asociaiile de proprietari, dar ce am gasit eu erau discuții punctuale pe ... (vezi toată discuția)