Bună ziua.
Cineva ma chemat să renovez un apartament. Am stabilit că prețul renovării este de 15000 ron, pe parcurs sau mai adăugat alți 1000 ron pentru lucrări de care nu discutasem inițial.
Proprietarul a plătit 10000 ron, iar eu am executat lucrări de 10700 ron, In urma unor discuții am renunțat la lucrare iar acum el mi-a făcut plângere de înșelăciune la poliție nu știu de ce că dânsul e dator la mine...
Mâine merg la poliție pentru audieri și vă rog să mă îndrumati ce trebuie să fac.
In principiu este un litigiu civil nu o infractiune. Inselaciune este daca poate dovedi, ca de la bun inceput ati fi urmarit sa il pacaliti, insa este foarte important sa faceti dovada sumei de bani oe care v-a dat-o precum si a valorii lucrarilor executate, pentru a se vedea ca nu i s-a produs niciun prejudiciu acestei persoane. La politie aveti dreptul de a da sau nu declaratii. In principiu daca nu va considerati vinovat si puteti dovedi cele afirmate, este in regula sa spuneti si punctul dvs de vedere. Sa fiti atent sa se consemneze in declaratie ceea ce spuneti , sa cititi ce semnati (ASTA E CEL MAI IMPORTANT)