avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Imi cer scuze daca intrebarea e prosteasca dar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Imi cer scuze daca intrebarea e prosteasca dar in cazul ...

Buna,
Imi cer scuze daca intrebarea e prosteasca dar in cazul in care un angajat a absentat 2-3 zile de la munca, iar angajatorul il primeste inapoi, este obligatoriu de suspendat contractul in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 12 Octombrie 2021
Potrivit Codului muncii nu este obligatorie suspendarea, însă inspectorii ITM solicita transmiterea în Revisal a absentelor nemotivate ... adică, suspendarea c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Absențe nemotivate. se suspendă obligatoriu cim? mary2015 mary2015 Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu suspendarea CIM in cazul absentelor nemotivate . In contractul colectiv de munca nu avem specificat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare suspendare in revisal BobiX BobiX buna ziua, in cazul absentelor nemotivate (fie doar una, sau 2 sau 20...) se face obligatoriu suspendare in revisal? sau este optiunea angajatorului? in caz ... (vezi toată discuția)