avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalare firma luminoasa farmacie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalare firma luminoasa farmacie

Buna ziua,
Vreau sa instalez o firma luminoasa pentru o farmacie.
Proprietarul spatiului spune ca nu are nevoie de autorizație de construcție, ca este stipulat în legea farmaciilor.
Sincer eu nu am găsit asa ceva.
Va rog, poate cineva sa ma lămurească ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 12 Octombrie 2021
Aveti nevoie de acceptul asociatiei de proprietari/ proprietarului peretelui pe care amplasati firma luminoasa.
Daca sediul farmaciei este in imobil de locuit in comun ,este necesar acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Asta s-a rezolvat, dar de la Primărie nu este nevoie de autorizație de construcție?
Știu ca la alte farmacii au venit în control cei de la Inspecția în construcții și au cerut autorizația.

POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nevoie de acceptul asociatiei de proprietari/ proprietarului peretelui pe care amplasati firma luminoasa.

Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
Fantes, utilizator
Aprobarea amplasării, executării lucrărilor, menținerii mijloacelor de publicitate, respectiv desființării acestora, pe fațadele clădirilor sau ale celor care au un sistem propriu de susținere în raport cu pământul se poate realiza numai în condițiile emiterii autorizației de construire, respectiv de desființare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada si trotuarul de garda constituie tot proprietate comuna ... copou88 copou88 Fatada si trotuarul de garda constituie tot proprietate comuna in cazul blocurilor de locuinte? Citisem tot aici, pe forum, ca fatadele erau considerate parte ... (vezi toată discuția)
Termostoruri apartament bloc alex_duda alex_duda Buna ziua, Vreau sa instalez niste termostoruri (storuri exterioare metalice) la ferestrele apartamentului. Este nevoie de vreo autorizatie/aprobare, ... (vezi toată discuția)
Banner publicitar pe bloc dragu_marius86 dragu_marius86 Buna ziua.Ca locatar in acest bloc am ales sa imi instalez un banner publicitar pe peretele blocului , exact sub pervazul meu. Am fost luat la intrebari de ... (vezi toată discuția)