avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buletin expirat

Buna seara.pe data de 15 sept mi a expirat buletinul,din anumite motive(tot din cauza pandemiei imi trebuie o hartie care intarzie sa apara)nu imi pot face buletin.Vreau sa stiu daca ma pot vaccina cu buletinul expirat,am fost la un centru si am fost refuzat.am.citit ca in stare de alerta se prelungeste automat.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: jackuzzyyy , utilizator 08:37, 13 Octombrie 2021
Actul dvs. este valabil, cei care v-au refuzat nu cunosc legea 55/2020 art.4 aliniatul 5 :
www.avocatnet.ro/articol_546...
[ link extern ]

latka a scris:

Actul dvs. este valabil, cei care v-au refuzat nu cunosc legea 55/2020 art.4 aliniatul 5 :
www.avocatnet.ro/articol_546...
[ link extern ]

Ok.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, contractul colectiv de munca al societatii la care ... Kristina24 Kristina24 Buna ziua, Contractul colectiv de munca al societatii la care lucrez, expira luna aceasta. Trebuie reinnoit sau se mai prelungeste perioada valabilitatii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui ... mariustz mariustz Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui cont deoarece am buletinul expirat, buletin care este prelungit pe starea de alerta, ce pot face ... (vezi toată discuția)