avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mai sunt valabile buletinele expirate în iulie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mai sunt valabile buletinele expirate în iulie?

Mai sunt valabile buletinele expirate în iulie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 8 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 55/2020
art. 4
...
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
....

HG nr. 636/2021
art.1
Începând cu data de 12 iunie 2021 se prelungește cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul țării, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ......
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorită efectelor pandemiei covid 19 s a hotarat posibilitatea ... Indrei Marius Indrei Marius Datorită efectelor pandemiei covid 19 S a hotarat posibilitatea de a ți reînoi avizarea autorizației cu 90 de zile de la termenul legal. Puteți să mi ... (vezi toată discuția)
Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele ... Mari16 Mari16 Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui ... mariustz mariustz Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui cont deoarece am buletinul expirat, buletin care este prelungit pe starea de alerta, ce pot face ... (vezi toată discuția)