avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui ...

Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui cont deoarece am buletinul expirat, buletin care este prelungit pe starea de alerta, ce pot face legal? Să-l reînnoiesc ar dura foarte mult.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:56, 2 Octombrie 2021
NU dureaza mult. Mai mult dureaza sa va informati ce sa faceti cu banca, sens in care timpul il consumati degeaba. Sau, schimbati banca.
Timpul de livrare al buletinelor la mine e de aproximativ 2 luni, ca nu au plastic, deci când spuneți ca nu durează mult va referiți la procedura de schimbare sau la timpul de livrare?
Mergeti la seful bancii si explicatii ca Legea nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, art.4 alin. (5) conform caruia > ,, Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări,,<inca este in vigoare.
La timpul de "livrare" ma refer, de obicei in aprox 15 zile, se elibereaza CI, pe lege fiind 30, insa daca spuneti ca acolo la dvs dureaza atat de mult,,,,totusi, cred ca singurul lucru pe care il puteti face este sa va schimbati buletinul si sa asteptati sa il primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorită efectelor pandemiei covid 19 s a hotarat posibilitatea ... Indrei Marius Indrei Marius Datorită efectelor pandemiei covid 19 S a hotarat posibilitatea de a ți reînoi avizarea autorizației cu 90 de zile de la termenul legal. Puteți să mi ... (vezi toată discuția)
Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele ... Mari16 Mari16 Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în legătură cu ... (vezi toată discuția)