avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele ...

Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în legătură cu valabilitate documentelor de autorizație provizorie de circulație, acestea sunt valabile după expirarea acestora?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 16 Martie 2021
Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorită efectelor pandemiei covid 19 s a hotarat posibilitatea ... Indrei Marius Indrei Marius Datorită efectelor pandemiei covid 19 S a hotarat posibilitatea de a ți reînoi avizarea autorizației cu 90 de zile de la termenul legal. Puteți să mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui ... mariustz mariustz Bună ziua, am fost refuzat la banca pentru deschiderea unui cont deoarece am buletinul expirat, buletin care este prelungit pe starea de alerta, ce pot face ... (vezi toată discuția)