avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am nevoie de o lămurire.Am moștenit după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am nevoie de o lămurire.Am moștenit după tată un ...

Buna ziua,am nevoie de o lămurire.Am moștenit după tată un teren .Nu am apucat sa fac cadastru . Problemă este că frații tatalui meu nu recunosc suprafața care este înscrisă în schiță topografica ,cu toate că ei au făcut succesiunea după părinți în instanță A fost o hotărâre judecătorească prin care s-au împărțit bunurile între ei .Îmi este teama că ei pot să îmi ia din suprafata terenului.intrebarea este daca pot trece peste hotărâre ,o pot ataca?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:16, 13 Octombrie 2021
Buna ziua,
Hotararile se pot ataca ( apel/recurs....) intr-un anumit termen de la comunicare...

Va pot chema in instanta pentru stabilirea limitei de proprietate.... si sr fi ok sa apelati la un avocat daca fac asta.
Succesiunea între ei a fost făcută în 2009 ,in instanță,au fost toți trei frații de acord. Credeți că mai pot ataca acum

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Hotararile se pot ataca ( apel/recurs....) intr-un anumit termen de la comunicare...

Va pot chema in instanta pentru stabilirea limitei de proprietate.... si sr fi ok sa apelati la un avocat daca fac asta.

Nu sunt avocat/jurist... dar nu cred...
Poate sa initieze un alt proces...
Poate va ajuta un avocat cu un raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune olympya olympya buna ziua, - in urma unei decizii judecatoresti s-a constat ca 1/2 din din masa succesorala apartine matusii si 1/4 revine fratelui meu si 1/4 imi revine ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)