avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protectia Copilului - au dreptul sa ia copilul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protectia Copilului - au dreptul sa ia copilul de langa parinti...?

Buna ziua,

Cunosc o famile mai modesta, au un bebe de 2 luni si in casa in care locuiesc ei nu sunt cele mai bune conditii: au putina egrasie, nu este tot timpul curatenie maxima dar in schimb au grija de bebele lor; este cald in casa...
De curand i-a vizitat medicul de familie (a 2-a oara) si s-a aratat ingrijorata de conditiile in care locuieste bebele...i-a spus la mama copilului: "O sa vedem ce facem cu copilul"....mama este ingrijorata sa nu-i ia copilul de acasa in caz ca D-a. Doctor sesiseaza Protectia Copilului.
Ce se poate intampla in acest caz...? Are voie sa le ia bebele de acasa?
Multumesc frumos!
Exista procedura plasamentului de urgenta, insa daca situatia e cum ati descris-o nu ar exista un temei pentru a se demara aceasta procedura. Poate initial va fi o discutie cu parintii si o monitorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament costel25 costel25 A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa ... (vezi toată discuția)
Ancheta socială Florina ade Florina ade Buna.ma lupt cu tatăl copilului pt custodie.si mă îngrijorează ancheta socială.pot să pierd dacă momentan nu am camera la copil și doarme cu mine și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! În urma unei relații destul de lungi cu fostul partener ... ayramiaas ayramiaas Buna ziua! În urma unei relații destul de lungi cu fostul partener am rămas însărcinată. Toate bune și frumoase până pe la jumătatea sarcinii, ... (vezi toată discuția)