avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Va rog,am o nelămurire. Am primit decizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Va rog,am o nelămurire. Am primit decizia de la comisia ...

Bună ziua!Va rog,am o nelămurire. Am primit decizia de la comisia medicala pentru handicap gradul 3 cu 4 ore de munca.In acest caz,se întrerupe contractul de munca și se aproba sau nu un alt contract?Ce spune legea?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gabrielion , utilizator 19:10, 14 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista handicap gradul 3.
Exista handicap:
-Grav
-Accentuat
-Mediu
De asemenea exista:
-Invaliditate gradul:
-I
-II
-III - cu drept de munca 4 ore/zi
Lamuriti lucrurile.
Scuze,invaliditate gradul 3,diagnostic funcțional mediu.

Carp Mircea a scris:

Nu exista handicap gradul 3.
Exista handicap:
-Grav
-Accentuat
-Mediu
De asemenea exista:
-Invaliditate gradul:
-I
-II
-III - cu drept de munca 4 ore/zi
Lamuriti lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)
Persoanele incadrate in gradul 3 de invaliditate nu mai pot beneficia de grad de handicap accentuat? Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cineva sa clarific urmatoarea problema. Am fost incadrata in gradul de handicap accentuat(martie 2011) data la care ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva dorelblaga dorelblaga Buna ziua, am 55 ani cu o vechime in munca de 24 ani pensionat pe caz de boala revizuibil , cu handicap de gradul 2 definitiv as dori sa stiu la ce varsta ... (vezi toată discuția)