avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, m-am casatorit in Romania cu un cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, m-am casatorit in Romania cu un cetatean roman care ...

Buna ziua, m-am casatorit in Romania cu un cetatean roman care era rezident permanent in Canda si am devenit rezidenta permanenta in Canada unde am locuit din 2016 pana in prezent, el a devenit cetatean canadian in 2015 dupa casatoria noastra, avem un copil pentru care mi s-a dat procura notariala sa il aduc in tara pt 6 luni, acumsotul vrea sa divorteze, el de cand s-a nascut copilul nu a avut grija de el si aparatamentul in care stateam s-a vandut neavand acoperis deasupra capului pana am plecat, cum se va desface casatoria in cazul acesta? Unde se judeca custodia copilului?

Alte discuții în legătură

Divort in canada mpetrescu_35 mpetrescu_35 Buna ziua, eu si sotia mea suntem rezidenti permanenti in Canada de un an si am hotarat sa divortam. Avem un copil in varsta de 12 ani dar nu ne-am inteles in ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dubla ro-canadiana sau numai canadiana ?!?... Marius N. Marius N. Am un baiat care a implinit 18 ani recent si care in urma divortului nostru (a parintilor, din 2002) a fost luat in custodie de mama sa si dus in Canada unde a ... (vezi toată discuția)
Nastere in ro cu un cetatean canadian cristinace cristinace Am rezidenta permanenta in Canada, si sunt insarcinata cu sotul meu, canadian. Mi-ar placea sa vin sa nasc in Romania pt a fi aproape de familie. Ce cetatenie ... (vezi toată discuția)