avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iubitul meu a fost căsătorit si fosta sotie a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iubitul meu a fost căsătorit si fosta sotie a divorțat ...

Buna ziua ,iubitul meu a fost căsătorit si fosta sotie a divorțat de el dar nu are sentința de divorț deoarece dânsa a divorțat în germania ... Acuma sa nascut fetita si trebuie sa ii fac certificatul de nastere ... cum pot face dacă are buletinul.expirat ...

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am divortat in 2016 si sentinta a fost sa revin la ... Pau36 Pau36 Buna ziua. Am divortat in 2016 si sentinta a fost sa revin la numele de la nastere.Nu am stiut ca trebuie neaparat si l-am pastrat in continuare, plecand in ... (vezi toată discuția)
Antrebare an legatura cu plecarea an alta tara a copiilor ramasi an grija mamei dupa divort cimpan_elena cimpan_elena am o fetita de 10 ani dintr-o casatorie anterioara si mai am un baiat de 1 si 4luni cu barbatul cu care stau acuma dar nu sant casatorita cu el.Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pasaport copii, probleme cu certificatul de naștere Andreeabob Andreeabob Buna ziua ma numesc Andreea si am intrebare am fost la bonn sa fac certificat de nastere la baiat si nu am putu din cauza ca pe sentința mea de divorț scrie ... (vezi toată discuția)