avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce inseamna specialitatea studiilor? Pentru un post se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce inseamna specialitatea studiilor? Pentru un post se cer studii ...

Ce inseamna specialitatea studiilor? Pentru un post se cer studii superioare de contabilitate si 2 ani vechime in specialitatea studiilor Eu am studii superioare de contabilitate si am lucrat ca si contabil ( nu ca economist) 6 ani . Ma incadrez la aceasta conditie de 2 ani in specialitatea studiilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 14 Octombrie 2021
Vechimea în specialitatea studiilor este perioada în care persoana în cauza a prestat activitate în specialitate studiilor absolvite.

In speta, raspunsul este negativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate valeapetre valeapetre 2 ani de zile am lucrat ca economist la o firma si 2 ani de zile profesor suplinitor de economie la un liceu. Intrebare: Cei 2 ani de zile in care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca anii de vechime cu functia ... sabou sabou Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca anii de vechime cu functia Responsabil de functiune (cu studii superioare) se poate lua in considerare ca si vechime ... (vezi toată discuția)