avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca anii de vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca anii de vechime cu functia ...

Buna ziua,
va rog sa mi spuneti daca anii de vechime cu functia Responsabil de functiune (cu studii superioare) se poate lua in considerare ca si vechime necesara la un concurs (buget) pt post de economist .
In perioada cu functia Responsabil de functiune am avut atributii de receptie marfa scriptic,sef departament,gestiune,calcul salarii
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: sabou , utilizator 16:57, 3 Mai 2023
Se iau , in considerare.
Va multumesc pentru raspuns.
Am inca o nelamurire :am cerut o adeverinta la fostul angajator in care sa mentioneze ca am avut atributii de economist in acea perioada,eu avand atributiile mentionate mai sus.Am primit raspuns negativ.
Este in regula sa nu mi elibereze acea adeverinta?
In fisa postului , nu aveati asa ceva mentionat?
fisa postului era cea de responsabil salarizare,respectiv sef receptie,sef departament, uzuale
Studiile necesare sunt mentionate in fisa postului?

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, ... LaurentiuAdy LaurentiuAdy Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, cf. HG 286/2011 Speta:-angajat din 2007 firma privata comert, vanzari, servicii-functie sef ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)