avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale La Deciziile emise de C.N.C.I.(A.N.R.P) pot depune ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

La Deciziile emise de C.N.C.I.(A.N.R.P) pot depune contestație?

La Deciziile emise de C.N.C.I.(A.N.R.P) pot depune contestație în Instanță și cesionarii sau numai foștii proprietari sau urmașii acestora.
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lg.9/1998 si lg. 290/2003, draganoiu draganoiu COMISIA JUDETEANA A EMIS HOTARAREA PRIVIND ACORDAREA COMPENSATIILOR BANESTI DOSARUL ZACE ACUM LA AUTORITATEA PENTRU RESTITUIREA PROPRIETATILOR PROBLEMA PE ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - recurs Mytilus Mytilus Buna ziua, Va scriu in legatura cu dreptul de proprietatea asupra unui teren, pe care tatal meu l-a dobandit prin chitanta - de la proprietar in anul 1965. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas; debit; incadrare in grad de invaliditate FYLY FYLY - In urma decesului sotului in luna martie anul 2010 meu am intocmit dosar pentru obtinerea pensiei de urmas pentru fiul meu care este persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)