avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am facut un contract de celule stem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am facut un contract de celule stem ...

Buna ziua!
Am facut un contract de celule stem cu regina maria intr-o maniera mai putin potrivita, moasele prezentand oferta in sala de travaliu iar contractul semnandu-se a doua zi pe patul de spital.
De fapt nu mi-am dorit niciodata acest contract insa s-a profitat de momentele acestea vulnerabile ca sa se incheie acest contract.

Intrebarea mea ar fi daca pot rezilia acest contract avand in vedere ca desi prevede in mod expres semnarea de ambii parinti (“daca ambii parinti vor avea exercitarea autoritatii parintesti si custodia copilului, atat mama, cat si tatal, trebuie sa semneze acest contract”) este semnat doar de mama, mai mult tatalui i s-au folosit datele personale dar niciodata nu au intrat in contact cu el.

Clauzele contractul privind incetarea contractului fac referire doar la achitarea integrala a tuturor costurilor pana la finalul celor 18 ani.

Singura clauza ar fi din motive intemeiate juridic.

As dori sa stiu daca in baza celor spuse mai sus as putea rezilia acest contract?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
FlorentinaMihailescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlorentinaMihailescu , utilizator 15:27, 15 Octombrie 2021
Buna ziua,
Si datele tatalui de unde le au?
Eu as merge pe o notificare de incetare a contractului la data de... in baza faptului ca acel contract nu are ambele semnaturi si o ameninate cu plangere la ANSPDCP pentru folosirea datelor cu caracter personal fara acordul explicit al posesorului.
Datele tatalui de la mine. La momentul acela in spital imediat dupa nastere nici nu am realizat ca a venit cu semnarea contractului, normal era sa mergem la clinica amandoi parintii
Cu tatal copilului nu a fost luata legatura in nici un fel
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
FlorentinaMihailescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract celule stem Elena Bz Elena Bz Buna ziua, As dori cum pot rezilia un contract de celule stem incheiat cu o clinică. I-am informat ca vreau sa reziliez contractul si au zis ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)