avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Teren achizitionat in 2010, neinregistrat in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Teren achizitionat in 2010, neinregistrat in contabilitate.

Buna ziua,
Teren achizitionat in 2010 neinregistrat in contabilitate, declarat, platit impozite , pana in prezent. Eroarea s-a constatat acum, la vanzarea terenului. Achizitia a fost de la persoana fizica. Care este varianta corecta de inregistrare si corectare a erorii?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se corecteaza inregistrarea de 2 ori a aceleasi facturi in anii anteriori cornel2012 cornel2012 Am descoperit ca s-a inregistrat o factura de 2 ori in anul 2009. E vorba de contul 303. Are sold debitor 527 ron. S-a inregistrat o achizitie de 2 birouri. ... (vezi toată discuția)
Plata tva si formulare la achizitie din eu facuta de o i.i. nforcer2004ro nforcer2004ro Buna ziua, Sunt intreprindere individuala neinregistrat in Romania in scop de TVA, dar inregistrat in registrul intracomunitar si am un cod de TVA ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare contributii de plata la 2008 Mariralu Mariralu Buna ziua, Ce note ctb. ar trebui sa fac pentru a inregistra corect in 2013 , o eroare din 2008 privind neinregistrarea contributiilor lunare privind ... (vezi toată discuția)