Parintii sotiei mele au divortat in urma cu 60 de ani.Tatal s-a recasatorit si cu sotia de-a doua a avut un apartament care dupa decesul lui in urma succesiunii s-a impartit, sotiei revenindu-i 3/8 .din apartament.
Acum sotia lui a decedat de covid si mostenitorii ei nu mai sunt de gasit.
Ei s-au ocupat de inmormantare si ne-au anuntat in final de deces nelasand nici-o data de contact.
Cum as putea sa-i gasesc sa lamurim ce facem cu apartamentul (le platim partea lor, ne platesc partea )
Sotia mai are vreun drept la bunurile ramase de la sotia tatalui ?
Multumesc mult pentru raspuns .
A fost clar si concis .
Ar mai fi o intrebare cum pot afla unde e inmormantata,cine s-a ocupat de formalitati,
Trebuie scoasa de la intretinere ,de la energia electica , de la gaze , apa ,cu ce acte ,imi trebuie si certificat de deces. (nu avem )Cum pot afla daca avea datorii.Nu as vrea sa aflam mai tarziu ca trebuie platita o suma mare de bani
Mostenire
paul-catalin
Buna ziua.Mama s-a despartit de tatal meu in urma cu 10 ani,iar eu impreuna cu sora mea am ramas in custodia ei.Dupa divortul apartamentul i-a ramas tatalui ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor
Ghinda02
Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)