avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta cu venituri si vechime in munca de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta cu venituri si vechime in munca de la firma radiata . Buna ziua, Va deranjez cu rugamintea de a-mi comunica unde trebuie ...

Buna ziua, Va deranjez cu rugamintea de a-mi comunica unde trebuie sa ma adresez ptr. obtinerea unei adeverinte cu vechimea in munca si veniturile obtinute in perioada; ianuarie - decembrie 1993 , in care am lucrat la SC IACOB SRL Negresti Vaslui CUI 842190 , J37/28/1991, societatea fiind radiata. Adeverinta imi este necesara pentru dosarul de pensie, Precizez ca am pierdut cartea de munca. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 15 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la ITM Vaslui pentru adeverinta de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa pot gasi datele de contact a unei societati CPMB -CCMB Interprinderea Utilaj Transport Bucuresti ?Am un ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime la firma de negasit dioelimar dioelimar Am pierdut cartea de munca. Am reusit sa obtin pentru refacerea ei adeverinte de la toate locurile de munca mai putin una. Este vorba de un SRL pe care nu stiu ... (vezi toată discuția)