avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora mea care ...

Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora mea care a decedat în august '21. Sora mea a fost bolnava de cancer mamar ,știu ca primea o pensie de handicap de la stat,și întreb dacă mama mea poate sa primească o pensie de urmaș? Sora mea era căsătorită cu un arab ,arabul a deschis succesiune pe o mașină și un cont bancar.Daca Sora mea a fost salariata la firma administrata de soțul ei ,arabul mama mea ,ar avea dreptul la o eventuala pensie de urmaș?sau un procentaj anume? Mentionez ca Sora mea nu a avut copii cu arabul
Cel mai recent răspuns: Oneata , utilizator 22:42, 17 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Încă nu a început dezbaterea succesiunii.Va mulțumesc ptr răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am avut pe sora mea care a decedat în luna august ... Oneata Oneata Bună ziua! Am avut pe sora mea care a decedat în luna august 2021 A fost casatorita cu un cetățean arab ,nu a avut copii cu acestaAcest arab a deschis ... (vezi toată discuția)
Mostenitori legali mariana r mariana r Buna seara Am si eu cateva intrebari si va rog din suflet sa mi raspundeti. Am o sora care are doi copii rezultati in urma casatoriei(concubinaj) si intrucat ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap bolnav cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna seara. mama este bolnava de cancer mamar. a facut si chimioterapie si radioterapie si operata. as dori sa stiu daca are drept la o pensie de boala sau ... (vezi toată discuția)