avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora mea care ...

Bună ziua,revin cu o întrebare referitoare la sora mea care a decedat în august '21. Sora mea a fost bolnava de cancer mamar ,știu ca primea o pensie de handicap de la stat,și întreb dacă mama mea poate sa primească o pensie de urmaș? Sora mea era căsătorită cu un arab ,arabul a deschis succesiune pe o mașină și un cont bancar.Daca Sora mea a fost salariata la firma administrata de soțul ei ,arabul mama mea ,ar avea dreptul la o eventuala pensie de urmaș?sau un procentaj anume? Mentionez ca Sora mea nu a avut copii cu arabul
Cel mai recent răspuns: Oneata , utilizator 22:42, 17 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Încă nu a început dezbaterea succesiunii.Va mulțumesc ptr răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bojucris bojucris Matusa mea (sora cu mama mea) a decedat in data de 17.06.2011, in 1992 a facut un act testamentar prin care a lasat drept mostenire apartamentul ei cu o ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari vs mostenitor testamentar irina65 irina65 Buna ziua, Va expun situatia mea si as dori, rog frumos, o lamurire. Am o varsta destul de inaintata si ceva probleme de sanatate. Si pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare flodin flodin Sant in tratative sa cumpar o casa la tara si as dori sa ma informati asupra unui aspect.Doresc ca eu si sotia mea sa fim titulari,si dupa decesul unuia din ... (vezi toată discuția)