avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTUL LA AJUTORUL DE INCALZIRE . Buna ziua.In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTUL LA AJUTORUL DE INCALZIRE . Buna ziua.In calitate de mostenitor sezinar ( nu am bani de succesiune ...

Buna ziua.In calitate de mostenitor sezinar ( nu am bani de succesiune ) cu domiciliu la adresa de sezina, si in conditiile in care din nefericire nu am nici o sursa de venit stabila , am dreptul la ajutorul de incalzire ?

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva a unei lociunte, fara a fi dezbatuta succesiunea anaflavi anaflavi As vrea sa stiu ce se poate face in situatia in care fara a fi dezbatuta succesiunea, unul dintre mostenitori ocupa deja toata locuinta ramasa de la parinti, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul decesului arendatorului cand inca contractul ... AlexandraMalaiMare AlexandraMalaiMare Buna ziua! In cazul decesului arendatorului cand inca contractul este valabil, stiu ca se va duce la bun sfarsit de catre mostenitorii acestuia, dar ce acte ... (vezi toată discuția)
Succesiune dislexic dislexic Mama a 3 frati a decedat in data de 01.10.2005, lasand mostenire o casa cu gradina - 700mp. La 01.03.2007 au fost platite impozitul, lumina etc doar de catre ... (vezi toată discuția)