avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am ...

Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am transmis la revisal tot in aceiasi zi ce sancțiuni contravenționale primesc,am avut control itm,eu am chemat muncitor in aceiași zi cand am transmis, dar contract e cu o zi inainte încheiat! Multumesc
Si ce pot face daca primesc amenda unde pot face contestații,sau cum as putea pune problema ca sunt chemat la itm la inspectoratul care a constatat!
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
larisaflory, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 16 Octombrie 2021
Nu va sanctioneaza decat dupa efectuarea controlului ... adica, dupa prezentarea dvs cu actele solicitate.
Daca nu ma prezint stiu ca voi fii sancționat de neprezentarea si cealalta contravenție cea constatată de el cum ramane,voi lua 2 sancțiuni?
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
larisaflory, utilizator
Se va aplica o singura sanctiune ... cea pentru netransmitere in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare sanctiune contraventionala pentru transmitere in revisal contract de munca din 2017 cristina_b cristina_b Daca o unitate a transmis un contract de munca cu data inceperii activitatii 01.11.2017 cu intarziere in REVISAL, adica la data de 10.11.2017, sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Este posibil să faci angajare cu un an în urmă? Anonimul_anonim2018 Anonimul_anonim2018 Este posibil, ca și angajator, să angajezi o persoană cu un an în urmă sau cu câteva luni în urmă? De ex: Să presupunem că eu sunt angajatorul și ... (vezi toată discuția)
Registrul salariatilor sofishoestrend sofishoestrend in cazul daca am semnat si am inregistrat in registrul electronic contractul de munca inaintea inceperii activitatii cu o zi,iar acesta a fost transmisa ... (vezi toată discuția)