avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara .Sunt din R.Moldova.Mam nascut 1986. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara .Sunt din R.Moldova.Mam nascut 1986. Am fost adoptata ...

Buna seara .Sunt din R.Moldova.Mam nascut 1986. Am fost adoptata 1990 la virsta de 3 ani jumate.Mama adoptata nici I ziua de astazi nu vrea sami zica adevarul.Cum as putea ga si Mama biologica.?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:43, 19 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,

Va puteti adresa DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI , sau instantei care a emis hotararea de adoptie.

Totodata, anumite relatii pot fi furnizate prin intermediul STARII CIVILE.
Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasirea parintilor biologici marialigia marialigia am 26 de ani si am fost infiata in jurul varstei de 2 ani. nu am nicio informatie despre mama mea biologica. familia adoptiva nu mi-a furnizat niciodata nici ... (vezi toată discuția)
Cautare familie biologica dlf dlf Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma urgent: prietena mea doreste sa-si gaseasca parintii naturali stanbogdan23 stanbogdan23 Am o prietena care este disperata. A fost infiata de mica si nu isi cunoaste parinti , si doreste cu disperara se isi gaseasca parinti naturali. Stie doar in ... (vezi toată discuția)