avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot rezolva o situatie: ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot rezolva o situatie: sunt divortata,am ...

Buna ziua,as vrea sa stiu cum pot rezolva o situatie:sunt divortata,am o fetita de 14 ani,este pe numele tatalui.Fetita vrea sa mearga in excursie cu scoala in Budapesta.Tatal este in Germania si zice ca nu poate sa-i trimita acord pt.iesire din tara decat in decembrie,ca atunci are programare.In tara nu vine ca nu poate...Excursia e in 26 noiembrie.Mai exista alte variante?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: miculaclaudia , utilizator 14:26, 16 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un av din zona dvs pt a vedea dacă va încadrați ca timp pt o acțiune în instanța de suplinire a acordului tatalui.Ar trebui ca tatăl să spună ca nu e de acord,să îl notificări în prealabil,e greu de spus daca se rezolva pana la data plecării.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de tata in inchisoare giorgiana82 giorgiana82 Buna seara,sora mea este casatorita si are 2 fetite minore,tatal fetitelor nu isi indeplineste indatoririle de tata fiind mereu plecat de acasa nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna roberta1 roberta1 Buna ziua, Acum un an am divortat la notar de sotul meu, pe cale amiabila, iar cei doi copii minori rezultati din timpul casatoriei au ramas la mine (dar ... (vezi toată discuția)
Locuiesc în românia. mama ne-a abandonat pe mine și pe tatăl ... _w1s _w1s Locuiesc în România. Mama ne-a abandonat pe mine și pe tatăl meu. Tatăl meu se ocupă de mine și face totul, iar mama mea nu a mai fost văzută de ... (vezi toată discuția)