avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, Judecatoria sectorului 2 m-a pus sa platesc ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, Judecatoria sectorului 2 m-a pus sa platesc 800 ron ...

Buna ziua,
Judecatoria sectorului 2 m-a pus sa platesc 800 ron cheltuieli judiciare avansate de stat. Am fost sa platesc suma la trezoreria sectorului 2 si mi s-a spus ca nu pot pentru ca nu am buletin de bucuresti. Am incercat la cec si mi s-a spus ca nu pot pentru ca nu am cont la ei. Mi-am facut cont pe ghiseul.ro dar de acolo nu am titlul de cheltuieli judiciare ci pot plati doar amenzi.
Intrebarea mea este: unde pot plati suma asta cu titlul de cheltuieli judiciare si unde/daca trebuie sa duc dovada platii. Multumesc
Buna ziua,
cheltuielile judiciare se fac venit la bugetul local + stat. Deci trebuie sa le platiti la Administratia Financiara, in circumscriptia careia aveti declarat domiciliul pe actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare alima alima Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc cheltuieli juduciare, porcesul a fost desfasurat ... anonymous_user anonymous_user Trebuie sa platesc cheltuieli juduciare, porcesul a fost desfasurat in judetul Cluj, dar eu sunt din alt judet. In ordonanta scrie ca trebuie achitata la ... (vezi toată discuția)
Intrebare mikyangel mikyangel La dosarul depus la Judecatorie pentru infiintarea unei Asociatii trebuie sa punem si chitanta din care reiese ca am achitat la CEC sau la AFP o taxa de 20 de ... (vezi toată discuția)