avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate pentru vinzare online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate pentru vinzare online

Imi puteti spune daca pentru vinzarea online sint ceva particularitati pe partea de contabilitate? Ma refer la declaratii aparte, inregistrari...Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ilobog , utilizator 10:42, 11 Ianuarie 2010
Depinde cine este vanzatorul si cine sunt clientii.Daca vanzatorul este persoana juridica romana, clientii sunt pers.jur. din Romania trebuie curpinse in decl.394 iar daca sunt pers.jur.straine cu cod fiscal valabile de TVA atunci declaratie 390.Contabilitatea la fel ca pentru celelalte operatii, analitic.
Multumesc. Pentru moment si vinzatorul si clientii sint din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara.As avea si eu nevoie de o monografie contabila privind: -achizitia de marfa second-hand ,intracomunitara,de la furnizori neinregistrati in scopuri ... (vezi toată discuția)
Livrari intracomunitare carmendehelean carmendehelean Intr-un magazin care practica vanzarea cu amanuntul pe casa de marcat se vand produse care se achita de cumparator cu cardul.Cumparatorul solicita factura,se ... (vezi toată discuția)
Declaratii tva - urgent ! cristian_conea cristian_conea sunt titular de intr.indiv.(un fel de PFA) si am obiect de activ. SERVICIILE. Am un client cu sediul in Franta si ii fac factura lunara fara TVA (locul ... (vezi toată discuția)