avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA pentru facturile catre companiile ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA pentru facturile catre companiile nerezidente

Buna ziua,
Doresc sa incep prin a-mi cere scuze daca intrebarea o sa vi se para puerila.
Compania la care activez presteaza servicii pentru o companie nerezidenta(inregistrata in Bulgaria), drept urmare facturile emise catre aceasta sunt fara TVA.
Ma puteti indruma catre o lege/directiva/hotarare/ordonanta ce imi permite solicitarea pentru rambursarea TVA-ului? Sau este posibil acest lucru?
Va multumesc anticipat.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Masuri de simplificare maryette maryette In anul 2008 firma ns a efectuat achizitii intracomunitare de la un fz de marfa din Austria.Pana in luna august 2008 facturile de marfa primite aveau cod de ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar doinalisandru doinalisandru O firma A din Ro cumpara de la o firma B din Austria. Firma fin Ro vinde unui client tot din Austria -C. Marfa pleaca de la B direct la C fara sa traca prin ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inregistrare fiscala pentru contribuabilii nerezidenti stabiliti in spatiul comunitar, care se inregistreaza direct! carmenbuzoianu carmenbuzoianu Buna ziua, Am foarte mare nevoie de sfaturile celor care se pricep. Am sa explic pe scurt, ca sa intelegeti despre ce este vorba. Lucrez in Cehia, la o ... (vezi toată discuția)