avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns eu am ceva timp ...

Bună ziua ma poate ajuta cineva cu un răspuns eu am ceva timp de cand am divorțat din aceasta căsnicie a rezultat un băiețel care acum are 4 ani tatăl lui nu la mai interesat sa vadă ce face chiar dacă custodia e comuna și domiciliul copilului la mine. El plătește lunar pensia alimentara dar nu se interesează și copil înșine iar acum vr să-l ia de Crăciun la el dar băiatu zc ca nu vrea la el și refuza cum as putea proceda îl poate obliga sa meargă cu el sau ce as putea face pt a nu-l lua
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:38, 24 Octombrie 2021
In hotararea de divort, tatal are program de vizita stabilit?
Da are program de vizita pe care nu-l respecta pana acum nu la luat deloc din 2019 app de sfârșit și pana în prezent
Iar băiatu refuza sa meargă sa stea la el nici măcar 0 ora
Pentru sanatatea mintala si pentru copilul dvs pregatiti vizita, vb cu fostul sot ce ii place astfel sa fie feeicit cand merge la el.
Sunt copii si mame care si ar doeo sa vina tatal dupa copil.
Copilul nu refuza decat daca este alienat si nub ncurajat.penyru el lasati l sa mearga la tata pregatiti vizita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baietel incredintat mamei elles_1984 elles_1984 Buna seara, va scriu din dorinta de a ajuta o prietena divortata, careia i s-a incredintat baietelul (in varsta de 7 ani acum) spre crestere si educare. De ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent - pensie alimentara si iesire din tara cu un minor Diana2333 Diana2333 Buna la toata lumea, As avea si eu o intrebare la care ma gandesc de mult si ma consolez de mult cu raspunsul v-oi vedea eu ce va fi atunci ... dar ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna tzapone tzapone Bună ziua! Sunt tatăl a 2 minori un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani jumătate pentru ambii custodia este comuna , problema este următoarea Am ... (vezi toată discuția)