avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp obligatoriu ...

Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp obligatoriu in care sa-ti rezolve problema pe garantie? Am dus masina in service "au reparat-o", am platit, iar cand am luat-o se comporta la fel ca atunci cand am adus-o. Le-am spus sa o rezolve pe garantie, iar acum de o luna ma rog de ei, spun ca nu au locuri disponibile.
Stiu ca pentru alte produse sunt obligati sa rezolve problema in 15 zile altfel se inlocuieste prosusul. Cum sta treaba in cazul service-urilor auto ? Vreau sa ii reclam la ANPC dar vreau sa stiu in baza carei legi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dobre Mihai , utilizator 15:09, 18 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achiziționat pe firmă un autoturism vw e-golf. ... roalex1982 roalex1982 Buna ziua. Am achiziționat pe firmă un autoturism vw e-golf. Masina electrica. Mașina este inca in garantie. De 1 luna este in service cu probleme la ... (vezi toată discuția)