avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp obligatoriu ...

Buna ziua. Pentru service-urile auto exista un timp obligatoriu in care sa-ti rezolve problema pe garantie? Am dus masina in service "au reparat-o", am platit, iar cand am luat-o se comporta la fel ca atunci cand am adus-o. Le-am spus sa o rezolve pe garantie, iar acum de o luna ma rog de ei, spun ca nu au locuri disponibile.
Stiu ca pentru alte produse sunt obligati sa rezolve problema in 15 zile altfel se inlocuieste prosusul. Cum sta treaba in cazul service-urilor auto ? Vreau sa ii reclam la ANPC dar vreau sa stiu in baza carei legi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dobre Mihai , utilizator 15:09, 18 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produs electric MMV MMV Am cumparat o pompa electrica de la un supermarchet, binenteles la prima folosire s-a defectat, cei de la magazin cind am intrebat de garantie mi-au spus ca in ... (vezi toată discuția)
Garantie produs teh teh Buna ziua Am un produs in service in garantie la un magazin de calculatoare. L-am dus acolo in aprilie si nimeni pana acum nu vrea sa-mi spuna cat sa mai ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)